Kwaliteit en competentie met betrekking tot bitumen

Dortmunder Gußasphalt GmbH & Co. KG ( DGA ) is al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van bitumineuze bouwmaterialen. Als DGA-groep produceren ze een breed scala aan producten op de locaties in Dortmund, Düsseldorf, Greiz, Großröhrsdorf en Vierlinden, die gebruikt worden in zowel wegenbouw als gebouwbescherming.

In de wegenbouw zorgen deze  producten voor langdurig, veilig en economisch verkeer. In de bouw  beschermen onze materialen de nieuwe gebouwen en garanderen dat het bestaande behouden blijft. Wm-Hilgers ontwikkelt en produceert, samen met partners, producten op maat voor een breed scala aan industrieën.

Kijk op website van DGA voor een overzicht van haar producten “made in Germany”.

Wij zijn er zeker van dat wij U ook een oplossing op maat kunnen aanbieden.

BIGUMA ®-Koud verwerkbare kit ( KV -Polysulfide ), is een productlijn die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor de dichtheid van voegen. Vooral in gevoelige omgevingen, zoals tankstations, vliegvelden, raffinaderijen of de chemische industrie, zijn de BIGUMA ®-KV-Polysulfide producten  van toepassing.  Erkenningen en in overeenstemming met KIWA  of de richtlijnen van DIBT en de Europese Technische Goedkeuring ( European Technical Approval ) zijn uiteraard beschikbaar.

Biguma® – KV Polysulfide

Biguma® KV Polysulfide Vliegveld