Vingerbescherming

Voorkom vingerbeknelling!  Wij bieden u een uitgekiend aluminium-profielen systeem geschikt voor deuren van 120º of 180º opening. Met ons systeem wordt het leed van afgeknepen vingers op een simpele en eenvoudige wijze voorkomen door het plaatsen van een afdekkap/deurstrip op de scharnierkant van de deuren. Digisafe is een robuust vingerbeschermingsysteem in vergelijking wat de markt als alternatieven aanbiedt.

Digisafe is een beveiligingssysteem dat voorkomt dat vingers worden afgeknepen op de draaiende delen van de deur. Het kan worden toegepast op de open scharnierzijde van alle soorten deuren.

Er zijn honderden huis-ongevallen waarbij mensen onder andere hun vingers pletten. Deze ongevallen kunnen gebeuren op openbare plaatsen of thuis en komt vaak voor bij kinderen en ouderen. Digisafe is het ideale product om de veiligheid te verzekeren thuis, openbare gebouwen hotels, ziekenhuizen en scholen. Het Digisafe systeem bestaat uit een aantal aluminium profielen die met scharnieren aan elkaar zijn verbonden waardoor de deur tot 180° kan open gaan. Het geeft dus een volledige dekking. Het systeem is eenvoudig en in een paar minuten te installeren. Het ontwerp is elegant en beschikt over een glad oppervlak.  Digisafe is discreet aan te passen aan alle soorten deuren en ramen, met behoud van alle technische eigenschappen.

Voor de binnenkant van de scharnierzijde hebben wij DIGISMART of DIGIMINI.
Beide systemen beschermen de binnenkant van de scharnierzijde af, tussen deur en kozijn

CCE – DIGISAFE 120 13-01

CCE – DIGISAFE 180 13-01

CCE – DIGISAFE MINI 13-01

CCE – DIGISMART 13-01